[futurebasic] Re: [FB] SOUND question Part 2

Message: < previous - next > : Reply : Subscribe : Cleanse
Home   : August 2012 : Group Archive : Group : All Groups

From: Deep <Info@...>
Date: Wed, 08 Aug 2012 06:47:06 +0100
On 08/08/2012 01:12, Ken Shmidheiser wrote:
> Concerning some code I posted, Walter wrote:
>
>> 3.  Ken Shmidheiser <kshmidheiser@...> responded with a
>> completely different routine to produce sounds that looks very
>> appealing, but I was unable to make it produce sound.
>> The program runs, but it does not make any sound. I have placed beeps
>> at the beginning and end of the program just to make sure that my
>> sound hardware is working properly and that works fine, just none of
>> the intentional sounds. I am using a 3 year old iMac 24 inch running
>> OS 10.6.8 and future basic 5.7.3.
>> Any ideas Ken?
>
>
> Walter,
>
> Although I wrote this in Lion 10.7.4 with FB 5.7.4, I just restarted and ran the code in Snow Leopard
> using FB 5.7.3 and it ran fine. I did note that the compile time was substantially longer in Snow Leopard
> with FB 5.7.3 than in Lion with the latest FB version.
>
> Please check your System Folder -> Library -> Sounds to see if the paths used below are correct.
>
> Could I trouble you list members to test this code for me and report back your results including your
> OS and the version of FB you are using?
>
> Thanks.
>
> Ken

Ken,

Works fine here, OS X 10.8.0 Mountain Lion with FB 5.7.4 on MacBook Pro.

Specified paths are correct.

Deep